Ten upaćkany silnik to chyba był po Mobil 5w-50 ... NO TO ZOBACZCIE
Czy ktoś korzystał z tych parkingów????
Zwiń
X
-
Czy ktoś korzystał z tych parkingów????
Jak w temacie. Potrzebuje zostawić szkodnika na kilka dni w Warszawie. Znalazłem kilka ofert w internecie, tylko z której skorzystać????
Może ktoś z klubowiczów korzystał i coś może mi ciekawego powiedzieć o tych miejscówkach??
Parking Okęcie 🚗 Park for You przy lotnisku Chopina w Warszawie, atrakcyjne ceny, ogrodzony i calobodowo monitorowany 🎥 i chroniony. Dawna szyszkowa 48.
Parking lotnisko Okęcie Parking Lotniskowy P7 to idealne miejsce w Warszawie na Okęciu do pozostawienia samochodu na czas urlopu za granicą lub na czas wyjazdu służbowego. Dlaczego? Jesteśmy na własnym placu co z pewnością gwarantuje, że za rok, dwa lub w przyszłości jeżeli będziecie Państwo chcieli do nas przyjechać ? zawsze będziemy pod tymW zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
-
-
Ja w czerwcu korzystałem z tego drugiego
Parking Okęcie 🚗 Park for You przy lotnisku Chopina w Warszawie, atrakcyjne ceny, ogrodzony i calobodowo monitorowany 🎥 i chroniony. Dawna szyszkowa 48.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Parking ogrodzony z monitoringiem no i niedrogi. A przede wszystkim dla autka nic się nie stało.
Także z czystym sumieniem mogę polecić.
Komentarz
-
Komentarz